Informatie

Beschrijving

Hier vind u de belangrijkste eigenschappen van onze boten. Boot Sam en Tom lijken in veel opzichten op elkaar. We rekenen daarom ook dezelfde prijs voor deze boten. (Zie reservering systeem). De boten zijn huisdier en rookvrij.

Voor meer informatie zie de inventarisatie pagina.

Boot "Sam" 8.60 meter 55pk

Geschikt voor 1 tot 6 personen
6 slaapplaatsen (max. 4 volw. 2 kids)

 

Boot "Tom" 8.60 meter 55pk

Geschikt voor 1 tot 4 personen
4 slaapplaatsen (Max 4 volw.)

Beide boten

Dieptemeter

Zonnepanelen

Omvormer

Koelkast

Verrekijker

Complete keukeninventaris voor 4/6 personen

Keuken met kookgedeelte en wasbak

Drinkwater

Kachel

Toilet

Radio

Waterkaarten

 

 

U dient bij de boot zelf uw handdoeken, dekens (slaapzak) en kussenslopen mee te nemen. Hoofdkussens en hoeslakens zijn aanwezig. (Dekens en handdoeken zijn te huur)

 

Ook beschikt de boot over zonnepanelen waardoor je niet verplicht bent elke avond een haven op te zoeken. De boegschroef helpt je moeiteloos de boot aan te leggen.

De boot heeft een heerlijke grote zit kuip achter die te vergroten is door de dubbele deuren open te zetten. Hierdoor komt er nog een aantal zitplaatsen bij plus het stuurgedeelte.

Het achterdek kan gewenst ook open gemaakt worden zodat je in de zon kunt zitten

Geen vaarbewijs nodig!
Onze boot is praktisch en makkelijk te besturen. De huurders van de boot hebben het varen en aanleggen snel onder de knie. Met deze boot kunnen mensen op vakantie die nog nooit gevaren hebben (maar wel een beetje vertrouwen in zichzelf hebben). We zullen van te voren een heldere instructie geven en zijn daarnaast altijd bereikbaar voor als je er even niet uitkomt.

Vaargebieden
De wateren die je kunt verkennen zijn oa de Maas, de Afgedamde Maas, Andelse Maas, Amer, Biesbosch, de Zandmeren, de Dieze en de Linge. Door hun geringe diepgang kun je makkelijk een strandje opvaren of in ondiepe wateren varen.

Maar uiteraard kan je bij een langere vakantie de mooiste plekjes van Nederland ontdekken. We geven hier graag advies in en kunnen helpen een mooie route te plannen.

De locatie van boot "Sam & Tom" is in Veen.